Sponsoring

 

Sporten voor iedereen!

Forest Wheels vzw probeert aan een zo laag mogelijke prijs al deze dingen aan te bieden aan de clubleden, omdat we vinden dat sporten voor iedereen moet kunnen.

Rolstoeltennis is een dure sport in vergelijking met andere sporten. Om te kunnen tennissen moet men in de eerste plaats beschikken over het aangepaste materiaal zoals tennissportrolstoelen.tennisstoel2
Deze sportstoelen zijn zeer verschillend van een dagelijkse rolstoel en daarom ook zeer prijselijk. Onze club probeert aan onze beginnende leden een sportstoel ter beschikking te stellen. Daarom is het noodzakelijk dat er genoeg sportstoelen voor handen zijn en regelmatig onderhouden worden.

Een nieuwe sportstoel kost tussen de 3000 en 5000 Euro. Dan is er nog de aankoop van tennisrackets, tennisballen, huur van terreinen, organiseren van allerhande activiteiten.

Daarom hebben we zoveel mogelijk steun nodig, elke sponsoring en elke donatie, groot en klein is van harte welkom.

 

Wat hebt u eraan?

Natuurlijk… voor wat hoort wat. Indien u graag sponsort, kunnen we u o.a. een plaatsje aanbieden op onze website, onder onze rubriek “sponsoring” met het logo van uw firma. Andere opties zijn: logo aanbrengen op sportstoelen, T-shirts met logo enz…

 

Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet en contacteer ons!

Donaties kunnen gestort worden op het volgende rekeningnr: BE71 4099 0732 1169
Forest Wheels Vzw, Dreefvelden 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver