Over ons

logo Forest Wheels_witForest Wheels vzw is opgericht in 1995 en is een erkende vereniging zonder winstoogmerk, aangesloten bij Tennis Vlaanderen (TV).

Ons doel is sport, met in het bijzonder rolstoeltennis, zowel recreatief als competitief aan te bieden aan personen met een motorische handicap.
Momenteel is Forest Wheels vzw nog steeds de grootste rolstoeltennisclub in Vlaanderen.

 

Onder leiding van gediplomeerde tennistrainers worden er wekelijks trainingen georganiseerd voor spelers van alle niveaus en alle leeftijden.

Onze club tracht, naast de clubtrainingen en het begeleiden van spelers naar toernooien in het binnen- en buitenland, ook een brede waaier van sociale nevenactiviteiten aan te bieden.

Jaarlijks lidgeld : 60 euro (verzekering inbegrepen)


Waar kan je ons vinden?

Sinds het winterseizoen 2007-2008 zijn we verhuisd en rollen de wielen van onze tennissers over de vloer van de tennisvelden van TC Heiveld. Zij maakten er voor ons een echte thuis van door het voorzien van voldoende aangepaste parkeerplaatsen en het plaatsen van een lift, zodat de cafetaria en  het terras voor ons toegankelijk werden. Ook beschikken we hier over aangepaste toiletten. Je kan er ons elke zaterdag vinden tussen 9u en 12u.